Το maketastudio ξεκίνησε το 2007 και μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να εδραιωθεί ως ένα από τα πιο σύγχρονα δημιουργικά γραφεία στο χώρο της έντυπης επικοινωνίας προσφέροντας υπηρεσίες σχεδιασμού υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Αντικείμενο μας είναι η παροχή και ολοκλήρωση δημιουργικών προτάσεων στο χώρο του graphic design και της έντυπης διαφήμισης.

Για εμάς στο maketastudio κάθε πελάτης είναι μοναδικός και κάθε project μια ευκαιρία δημιουργικής έκφρασης και ποιοτικής απόδοσης του. Δημιουργική σκέψη και πρωτότυπες ιδέες σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την εμπειρία, μας δίνουν τη δυνατότητα να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις οπτικής επικοινωνίας απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Με βάση πάντοτε τους κανόνες του σύγχρονου σχεδιασμού δημιουργούμε λειτουργικές προτάσεις προκειμένου να διασφαλιστεί η δυναμική διαφημιστική σας προβολή. Αναζητώντας λοιπόν, το καλύτερο για εσάς και την επιχείρηση σας, παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες σχεδίασης που διακρίνονται στο χώρο της έντυπης επικοινωνίας και διασφαλίζουν τη δυναμική σας προβολή.